Giriş Kayıt
Nilüfer Silsüpür

Nilüfer Silsüpür (39)


Oyuncu

Nilüfer Silsüpür, 30 Eylül 1979 doğumlu oyuncu.

Çapkin (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Eylül 1979
Burcu: Terazi
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu    
2006 27 Romantik Oyuncu 4.9 43
2005 Komedi Oyuncu 5.9 89
2004 Dram Oyuncu 2.9 20
2004 Dram Oyuncu 5.1 61
2003 Komedi Oyuncu 7.4 43
2003 24 Romantik Oyuncu 6.1 37
2002 Dram Oyuncu 7.1 14
2002 23 Dram Oyuncu 4.4 16
Dizi Altyazıları
Vikings (7,590) Supernatural (2,101) Titans (1,834) Outlander (1,607) The Big Bang Theory (1,516) Friends (1,071) The Flash (985) La Casa de Papel (945) Arrow (872) Black Mirror (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018