Giriş Kayıt
Alma Pöysti

Alma Pöysti


Oyuncu

Alma Pöysti, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 5.1 278
2014 Animasyon Oyuncu 6.1 950

Çıplak Liman
2012 Dram Oyuncu 6.5 2,369
2011 Dram Oyuncu 6.6 47
2011 Dram Oyuncu 5.9 219
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,028) Arrow (1,641) Outlander (1,284) Supernatural (1,138) Better Call Saul (976) The Last Ship (929) La Casa de Papel (926) Titans (909) Doctor Who (816) Kidding (674)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018