Giriş Kayıt
Rıza Kocaoğlu

Rıza Kocaoğlu (39)


Oyuncu

Rıza Kocaoğlu, 19 Mart 1979 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu.

Labirent (2011), Dünyanın En Güzel Kokusu (2016), Av Mevsimi (2010), Kaybedenler Kulübü (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1979
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Balık
Boyu: 1.7 m
8.2 (28 Oy)
  • Currently 163.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 39 Dram Oyuncu 6.1 1,005
2017 38 Dram Oyuncu 5.8 393
2017 Aksiyon Oyuncu 8.4 3,299
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 10,116
2016 37 Dram Oyuncu 5.3 515
2013 34 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,441
2012 Suç Oyuncu 7.5 4,252
2011 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,869
2011 32 Aksiyon Oyuncu 7.7 8,102
2011 32 Komedi Oyuncu 7.7 17,471
2011 Dram Oyuncu 7.5 6,775
2010 31 Suç Oyuncu 7.5 25,402
2009 30 Komedi Oyuncu 6.2 435
2009 Suç Oyuncu 8.5 18,711
2008 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,177
2008 Dram Oyuncu 7.3 75
2007 28 Aksiyon Oyuncu 1.8 6,646
2006 27 Suç Oyuncu 5.8 229
2005 Dram Oyuncu 7.2 17
2004 Dram Oyuncu 7.1 17
2001 22 Aksiyon Oyuncu 5.1 862
2001 Dram Oyuncu 4.5 19
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018