Giriş Kayıt
Tim Heidecker

Tim Heidecker (43)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Tim Heidecker, 03 Şubat 1976 Allentown, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

2007 yılının Haziran ayında Marilyn Porayko ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Biz (2019), Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (2007), The Comedy (2012), Tim and Eric Awesome Show, Great Job! Chrimbus Special (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Şubat 1976
Doğum Yeri: Allentown, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Timothy Heidecker | Tim
Burcu: Kova
Web Sitesi: |
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Biz
2019 43 Korku Oyuncu 7.0 127,467
2019 Komedi Oyuncu 7.4 2,208
2018 Komedi Yapımcı 7.1 1,868

Ant-Man ve Wasp
2018 42 Aksiyon Oyuncu 7.1 251,030
2018 42 Kısa Metraj Yapımcı 7.1 51
2017 41 Dram Oyuncu 5.0 1,151
2017 41 Komedi Oyuncu 6.1 49
2017 41 Komedi Oyuncu 6.0 5,225
2016 40 Dram Oyuncu 6.0 2,554
2015 Komedi Yapımcı 7.4 3,311

Tatil Zamanı
2015 39 Macera Oyuncu 6.1 88,166

Fantastik Dörtlü
2015 39 Aksiyon Oyuncu 4.3 140,970
2015 Komedi Oyuncu 7.9 19,677
2015 39 Dram Oyuncu
Senarist
5.6 2,475
2014 38 Komedi Oyuncu 5.1 5,434
2014 Komedi Yapımcı 8.3 4,575
2013 Komedi Oyuncu 7.8 7,680
2013 Belgesel Yapımcı 8.7 14,278

Uzatmalı Nişanlım
2012 36 Komedi Oyuncu 6.2 88,764
2012 36 Dram Oyuncu 6.4 4,274
2012 36 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.4 9,028

Nedimeler
2011 35 Komedi Oyuncu 6.8 250,529
2011 Komedi Oyuncu 9.3 3,319
2011 35 Komedi Oyuncu 6.5 9,170
2011 35 Kısa Metraj Yönetmen
Yapımcı
Senarist
Oyuncu
7.5 246
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 56,721
2010 34 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.6 652
2010 34 Belgesel Oyuncu 7.2 1,021
2010 Komedi Oyuncu 6.8 6,950
2010 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.6 1,053
2009 33 Belgesel Oyuncu 6.3 130
2009 Komedi Oyuncu 8.3 47,617
2007 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.4 9,982

Hapishane Muhabbeti
2006 30 Komedi Oyuncu 6.0 21,945
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,467
2001 25 Komedi Oyuncu 5.1 1,580
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019