Giriş Kayıt
Tony Mirante

Tony Mirante


Makyaj

Tony Mirante, makyaj.

Sonuna Kadar (2001), Boss (2011), Erken Baskı (1996), The Chicago Code (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anthony Merante | Anthony Mirante
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uyumsuz
2014 Macera Makyaj 6.7 388,533
2014 Aksiyon Makyaj 7.2 7,717
2012 Suç Makyaj 6.5 3,982
2011 Suç Makyaj 8.1 16,272

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 Aksiyon Makyaj 6.4 85,155

Yaman Çelişki
2011 Komedi Makyaj 5.3 47,340
2011 Aksiyon Makyaj 7.7 7,583

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Makyaj 5.2 83,387

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Makyaj 5.5 91,965

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Makyaj 7.0 254,945

Doğmamış
2009 Dram Makyaj 4.8 45,960
2009 Suç Makyaj 7.9 2,528

Ekspres
2008 Biyografi Makyaj 7.3 18,279
2008 Aksiyon Makyaj 6.7 332,158

Çılgın Rekabet
2008 Komedi Makyaj 5.7 17,317

Noel Baba Fred
2007 Komedi Makyaj 5.6 35,594

Ayrılık
2006 Komedi Makyaj 5.8 113,193
2003 Dram Makyaj 7.1 3,033

Azap Yolu
2002 Suç Makyaj 7.7 223,090
2002 Komedi Makyaj 6.5 510

Sonsuz Aşk
2002 Dram Makyaj 6.1 34,243

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Makyaj 5.8 16,792

Sonuna Kadar
2001 Dram Makyaj 6.4 25,582

Erken Baskı
1996 Dram Makyaj 7.6 10,239
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018