Giriş Kayıt
Carlos Therón

Carlos Therón


Yönetmen, Yapımcı, Kameraman, Editör

Carlos Therón, yönetmen, yapımcı, kameraman, editör.

Es por tu bien (2017), Mira lo que has hecho (2018), Fuga de cerebros 2 (2011), El barco (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Yönetmen 6.2 303
2018 Komedi Yönetmen 7.5 740
2017 Komedi Yönetmen 5.5 1,378
2015 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.0 182
2014 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.5 239
2012 Editör
Yönetmen
Senarist
5.5 205
2011 Komedi Yönetmen 4.6 814
2011 Macera Yönetmen 7.4 3,756

Toprak Altında
2010 Dram 7.0 139,545
2007 Kameraman 6.9 540
2005 Yönetmen 7.0 1,670
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019