Giriş Kayıt
Hector H. Rivera

Hector H. Rivera


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Hector H. Rivera, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Fear the Walking Dead (2015), La Dictadura Perfecta (2014), (2007) Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu (2007), (2008) Beverly Hills Çuvava (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.9 31,635
2015 Dram Sanat Bölümü 7.0 97,507
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.4 20,725
2014 Komedi Sanat Bölümü 7.3 3,834

Sona Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 69,755

Uzun Kuyruk
2012 Macera Sanat Bölümü 5.5 3,139

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Sanat Bölümü 6.3 126,994
2009 Dram Sanat Bölümü 7.0 2,972

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Sanat Bölümü 3.8 20,371

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 171,269

Zorro Efsanesi
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 84,472
Dizi Altyazıları
True Detective (6,956) Shameless (3,346) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,922) Shooter (1,599) Gotham (1,472) The Umbrella Academy (1,108) The Blacklist (1,043) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019