Giriş Kayıt
Tye Nelson

Tye Nelson


Casting, Oyuncu, Kameraman, Yapımcı

James Tyrel Nelson, casting, oyuncu, kameraman, yapımcı.

Frozen (2010), High School Musical 2 (2007), Haunt (2014), Minutemen (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Tyrel Nelson
Diğer Bir İsmi: Ty Nelson
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.1 105
2017 Aksiyon Oyuncu 3.7 150
2016 Dram Yapımcı
Oyuncu
2.7 702
2015 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.4 109
2015 Dram Casting 6.3 63
2014 Korku Casting 5.2 7,420
2012 Aile Casting 5.3 351

Can Yoldaşım
2012 Dram Casting 5.1 3,072
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 26
2011 Komedi Casting 6.5 4,048
2011 Komedi Oyuncu 4.2 2,696
2011 Aksiyon Casting 3.4 4,139

Labirent
2010 Aksiyon Oyuncu 3.9 846
2010 Aile Casting 5.6 1,551
2010 Dram Casting 6.2 61,956
2010 Aile Casting 6.1 584

Babamı Kurtarmak İçin
2009 Aksiyon Casting 5.1 2,502

Hücre 2
2009 Korku Casting 2.9 2,480

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Casting 4.7 52,489
2008 Komedi Casting 4.9 1,237
2008 Macera Casting 6.0 4,786
2007 Komedi Casting 5.0 49,235
2005 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,114

Efsane Adam
2005 Biyografi Kameraman 7.8 48,830
2005 Aile Kameraman 5.9 424

Tepki Uyanış
2002 Korku Oyuncu 5.0 2,583
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,356) Into the Badlands (2,628) The Flash (2,228) American Gods (1,890) Arrow (1,530) Vikings (1,389) The Big Bang Theory (1,310) Gotham (1,218) The Blacklist (1,177) Supernatural (1,093)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019