Giriş Kayıt
Alberto Maneiro

Alberto Maneiro (50)


Oyuncu

Alberto Maneiro, 01 Ocak 1968 Donostia-San Sebastián, Guipúzcoa, País Vasco, İspanya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1968
Doğum Yeri: Donostia-San Sebastián, Guipúzcoa, País Vasco, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.2 848
2014 46 Kısa Metraj Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 7.7 98
2005 Oyuncu 5.9 227
2001 Oyuncu 7.4 1,056
2000 Oyuncu 5.6 563
1999 Oyuncu 6.0 262
1997 Dram Oyuncu 5.4 14
1996 Oyuncu 5.1 18
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018