Giriş Kayıt
Alberto Maneiro

Alberto Maneiro (51)


Oyuncu

Alberto Maneiro, 01 Ocak 1968 Donostia-San Sebastián, Guipúzcoa, País Vasco, İspanya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1968
Doğum Yeri: Donostia-San Sebastián, Guipúzcoa, País Vasco, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.2 858
2014 46 Kısa Metraj Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 7.4 100
2005 Oyuncu 5.9 228
2003 Komedi Oyuncu 8.1 2,826
2001 Oyuncu 7.4 1,064
2000 Oyuncu 5.6 567
1999 Oyuncu 6.0 265
1997 Dram Oyuncu 5.4 14
1996 Oyuncu 5.1 18
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019