Giriş Kayıt
Amber Heard

Amber Heard (36)


Oyuncu, Yapımcı

Amber Laura Heard, 22 Nisan 1986 Austin, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2015 yılının Şubat ayında Johnny Depp ile evlendi. 2 yılın ardından 2017 yılının Ocak ayında boşandılar.

Aquaman (2018), Asla Pes Etme (2008), Tutku Günlükleri (2011), Son Üç Gün (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Amber Laura Heard
Doğum Tarihi: 22 Nisan 1986
Doğum Yeri: Austin, Texas, ABD
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.7 m
9.0 (189 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (153)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aquaman ve Kayıp Krallık
2023 Aksiyon Oyuncu    
2021 35 Aksiyon Oyuncu 8.0 379,819
2020 Macera Oyuncu 5.6 26,861
2019 33 Suç Oyuncu 2.2 19,617
2019 Talk-Show Oyuncu 5.4 466
2018 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 474,470
2018 32 Belgesel Oyuncu 6.2 708
2018 32 Suç Oyuncu 3.9 11,255
2018 32 Dram Oyuncu 6.0 7,494

Justice League: Adalet Birliği
2017 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 453,415
2017 31 Komedi Oyuncu 4.4 3,074
2016 Komedi Oyuncu 7.0 943

Danimarkalı Kız
2015 29 Biyografi Oyuncu 7.1 187,275

Striptiz Kulübü 2
2015 29 Komedi Oyuncu 5.6 56,814
2015 29 Komedi Oyuncu 5.1 3,308
2015 29 Dram Oyuncu 5.2 5,675

Son Üç Gün
2014 28 Aksiyon Oyuncu 6.2 94,333
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 916

Paranoya
2013 27 Dram Oyuncu 5.6 37,960

Ustura Dönüyor
2013 27 Aksiyon Oyuncu 5.6 79,669
2013 27 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 12,163

Tutku Günlükleri
2011 25 Komedi Oyuncu 6.1 105,602

İntikam Yolu
2011 25 Aksiyon Oyuncu 5.4 100,120
2011 Suç Oyuncu 6.2 5,812

Koğuş
2010 24 Korku Oyuncu 5.5 43,138

Karanlık Yakında
2010 24 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.1 18,088

Aşk Nehri
2010 24 Dram Oyuncu 5.6 3,690

Örnek Aile
2009 23 Komedi Oyuncu 6.4 40,756

Zombi Ülkesi
2009 23 Macera Oyuncu 7.6 578,531

Üvey Baba
2009 23 Gizem Oyuncu 5.5 35,530
2009 23 Komedi Oyuncu 5.2 2,470
2008 22 Suç Oyuncu 4.9 16,926

Üşütük Kafalar
2008 22 Aksiyon Oyuncu 6.9 341,226

Asla Pes Etme
2008 22 Aksiyon Oyuncu 6.5 102,367
2007 21 Komedi Oyuncu 5.7 3,687
2007 Dram Oyuncu 6.8 3,365
2007 21 Komedi Oyuncu 5.6 1,146

Vahşet Partisi
2006 20 Korku Oyuncu 5.5 33,583

Rehine
2006 20 Biyografi Oyuncu 6.9 104,134
2006 20 Dram Oyuncu 1.6 797
2006 20 Dram Oyuncu 2.9 273
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 409

Tek Başına
2005 19 Dram Oyuncu 7.3 43,154
2005 19 Komedi Oyuncu 4.9 2,607
2005 19 Korku Oyuncu 3.1 728

Zafer Gecesi
2004 18 Aksiyon Oyuncu 7.2 63,901
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,563
1981 News Oyuncu 3.5 2,519
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022