Giriş Kayıt
Karl Theobald

Karl Theobald (49)


Oyuncu

Karl Theobald, 05 Ağustos 1969 Lowestoft, Suffolk, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Alan Partridge: Alpha Papa (2013), Twenty Twelve (2011), Plebs (2013), Sick Note (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1969
Doğum Yeri: Lowestoft, Suffolk, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.8 3,575
2017 48 Komedi Oyuncu 7.8 1,064
2017 Komedi Oyuncu 7.6 424
2016 47 Komedi Oyuncu 5.6 261
2015 46 Belgesel Oyuncu 5.8 876

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 46 Aksiyon Oyuncu 5.5 60,287
2014 45 Komedi Oyuncu 6.4 138
2013 44 Gerilim Oyuncu 6.9 27,612
2013 Komedi Oyuncu 8.0 5,362
2012 Komedi Oyuncu 7.6 2,183
2011 Komedi Oyuncu 7.7 1,495
2010 Macera Oyuncu 7.5 2,191

Zorlu Görev
2010 41 Komedi Oyuncu 6.4 160,325
2009 40 Komedi Oyuncu 6.4 6,422
2007 Aksiyon Oyuncu 7.3 12,293
2006 37 Komedi Oyuncu 6.1 145
2005 Biyografi Oyuncu 7.7 2,571
2004 35 Müzikal Oyuncu 7.5 640
2004 Komedi Oyuncu 8.3 10,046
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019