Giriş Kayıt
Rory Karpf

Rory Karpf


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Rory Karpf, yapımcı, senarist, yönetmen.

The Book of Manning (2013) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.6 7
2016 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.8 466
2014 Spor Senarist 5.5 55
2010 Belgesel Yapımcı 7.0 26
2009 Belgesel Yönetmen 8.8 3,764
2001 Yapımcı 8.5 1,321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019