Giriş Kayıt
Travis Hoover

Travis Hoover


Sesler

Travis Hoover, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Sesler 6.7 751

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Sesler 7.0 525,800
2013 Reality-TV Sesler 5.7 249
2013 Romantik Sesler 5.4 320
2010 Aksiyon Sesler 7.4 59,970
2008 Belgesel Sesler 5.9 329
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,234) Vikings (8,444) Luther (2,659) The Flash (2,191) The Punisher (1,974) The Big Bang Theory (1,681) The Blacklist (1,515) Black Mirror (1,500) Peaky Blinders (1,286) Friends (1,271)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019