Giriş Kayıt
Jared Cohn

Jared Cohn


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Jared Michael Cohn, yönetmen, oyuncu, senarist, yapımcı.

Jailbait (2013), Bound (2015), Hold Your Breath (2012), Atlantik Savaşı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jared Michael Cohn
Diğer Bir İsmi: Jared Michaels
Takma İsmi: J. Cohn
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
2.0 (1 Oy)
  • Currently 40/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.2 64
2022 Aksiyon Yönetmen
Senarist
   
2021 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
6.0 21
2021 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.2 31
2021 Gerilim Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
   
2021 Yönetmen 4.2 65
2021 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
4.1 156
2021 Gerilim Yönetmen    
2020 Aksiyon Yönetmen 2.6 105
2020 Aksiyon Yönetmen    
2020 Biyografi Yönetmen
Senarist
5.1 377
2019 Gerilim Yönetmen 3.8 267
2019 Korku Yönetmen
Yapımcı
2.8 356
2019 Gerilim Yönetmen 5.3 68
2018 Komedi Oyuncu 7.8 66
2018 Yönetmen 4.4 210
2018 Aksiyon Yönetmen 1.7 972
2018 Gerilim Yönetmen 4.2 298
2018 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
1.9 891
2018 Aksiyon Oyuncu 3.5 473
2017 Korku Yönetmen
Senarist
3.3 406
2017 Dram Yönetmen 3.8 1,059
2017 Korku Yönetmen
Senarist
Yapımcı
2.8 119
2017 Macera Yönetmen 2.1 279
2017 Gerilim Yönetmen
Senarist
Yapımcı
3.0 222
2017 Aksiyon Yönetmen 2.2 640
2016 Gerilim Yönetmen 4.7 653
2016 Aksiyon Yönetmen 4.2 1,335
2016 Korku Yönetmen 3.6 1,319
2016 Korku Yönetmen
Senarist
3.5 413
2015 Dram Yönetmen 3.7 318
2015 Korku Senarist
Yönetmen
3.7 449
2015 Dram Yönetmen
Senarist
3.4 2,503
2015 Korku Oyuncu 3.4 375
2014 Komedi Oyuncu 3.6 1,472
2014 Korku Oyuncu 4.6 2,491
2014 Aksiyon Oyuncu 2.8 667
2013 Suç Dublör
Senarist
Yönetmen
4.2 4,251

Atlantik Savaşı
2013 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
1.6 4,076
2013 Korku Oyuncu 3.3 2,320
2012 Korku Yönetmen 3.3 2,019
2012 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
3.1 2,014
2012 Korku Kameraman
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
1.9 1,607
2011 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
4.3 1,012
2010 Korku Yapımcı
Oyuncu
5.1 24
2008 Korku Oyuncu 2.9 1,003

Cadılar Bayramı Gecesi
2006 Korku Oyuncu 3.9 1,102
2005 Aksiyon Oyuncu 2.0 1,650
2005 Korku Oyuncu 2.6 1,435
- Korku Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022