Giriş Kayıt
Sandy Green

Sandy Green


Yapımcı

Sandy Green, yapımcı.

Homicide: Life on the Street (1993), Aşk Mı Para Mı (1993), A Stranger Among Us (1992), A Bright Shining Lie (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sandra Green
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Kısa Metraj Çeşitli 8.4 19
2012 Reality-TV Yapımcı 5.8 643

Benim Cici Silahım
2002 Belgesel Çeşitli 8.0 132,840

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Çeşitli 5.2 1,089
1998 Dram Çeşitli 6.5 1,308

Barışçı
1997 Aksiyon Çeşitli 5.9 50,198

Günışığı
1996 Aksiyon Çeşitli 5.9 59,709

Aşk Mı Para Mı
1993 Komedi Çeşitli 6.1 10,618
1993 Suç Çeşitli 8.6 10,178
1992 Suç Çeşitli 5.7 3,134
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018