Giriş Kayıt
Sandy Green

Sandy Green


Yapımcı

Sandy Green, yapımcı.

Homicide: Life on the Street (1993), Aşk Mı Para Mı (1993), A Stranger Among Us (1992), (2002) Benim Cici Silahım (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sandra Green
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Kısa Metraj Çeşitli 8.2 17
2012 Reality-TV Yapımcı 6.0 452

Benim Cici Silahım
2002 Belgesel Çeşitli 8.0 124,115

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Çeşitli 5.2 1,043
1998 Dram Çeşitli    

Barışçı
1997 Aksiyon Çeşitli 5.9 49,799

Günışığı
1996 Aksiyon Çeşitli 5.8 59,226

Aşk Mı Para Mı
1993 Komedi Çeşitli 6.1 9,405
1993 Suç Çeşitli 8.6 10,090
1992 Suç Çeşitli 5.7 2,781
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018