Giriş Kayıt
Marco Furbatto

Marco Furbatto


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Marco Furbatto, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Sanat Yönetmeni 4.6 118
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 35,892

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 97,340
2015 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 22,541
2013 Biyografi Sanat Yönetmeni 5.8 10
2011 Suç Sanat Bölümü 7.9 2,766
2008 Dram Sanat Yönetmeni 7.5 200

On Emir
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 1,133

Roma
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.8 135,264

Gölge Oyunu
2005 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 3,311
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018