Giriş Kayıt
Marco Furbatto

Marco Furbatto


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Marco Furbatto, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Sanat Yönetmeni 4.5 185
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 36,418

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 98,804
2015 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 22,969
2013 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.6 32
2011 Suç Sanat Bölümü 7.9 2,775
2008 Dram Sanat Yönetmeni 7.5 203

On Emir
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 1,141

Roma
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.8 136,425

Gölge Oyunu
2005 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 3,576
Film Altyazıları
Venom (3,137) A Simple Favor (2,815) First Man (2,025) Roma (1,721) Between Worlds (1,297) Lukas (1,101) The Predator (1,037) Sky Hunter (886) Mowgli (809) Goosebumps 2: Haunted Halloween (781)
Dizi Altyazıları
Arrow (3,000) Vikings (2,944) The Flash (1,953) Supergirl (1,659) Supernatural (1,642) Counterpart (1,120) La Casa de Papel (886) Friends (737) The Big Bang Theory (716) Doctor Who (680)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018