Giriş Kayıt
Kara Krupnick

Kara Krupnick


Yapımcı

Kara Krupnick, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Kara Louise Krupnick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Belgesel 7.5 26,722

Şaman Kral
2005 Animasyon Yapımcı 8.1 4,361
2004 Animasyon Çeşitli 6.1 2,795
2004 Animasyon Yapımcı 5.8 3,046
2003 Animasyon Çeşitli 5.9 3,122
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019