Giriş Kayıt
Tatyana Arntgolts

Tatyana Arntgolts (36)


Oyuncu

Tatyana Albertovna Arntgolts, 18 Mart 1982 Kaliningrad, Kaliningrad Oblast, USSR [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu.

Posledniy uik-end (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tatyana Albertovna Arntgolts
Doğum Tarihi: 18 Mart 1982
Doğum Yeri: Kaliningrad, Kaliningrad Oblast, USSR [bugünkü Rusya]
Burcu: Balık
Boyu: 1.63 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 14
2014 32 Dram Oyuncu 6.0 331
2014 32 Dram Oyuncu 4.3 473

Tonight the Angels Cried
2008 26 Suç Oyuncu 6.3 37
2007 25 Komedi Oyuncu 5.5 911

Generalin Çocukları
2006 Dram Oyuncu 6.8 29
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,857) Supernatural (1,748) Titans (1,356) Outlander (1,165) Better Call Saul (1,006) La Casa de Papel (918) Doctor Who (839) Arrow (834) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018