Giriş Kayıt
Tatyana Arntgolts

Tatyana Arntgolts (36)


Oyuncu

Tatyana Albertovna Arntgolts, 18 Mart 1982 Kaliningrad, Kaliningrad Oblast, USSR [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu.

Posledniy uik-end (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tatyana Albertovna Arntgolts
Doğum Tarihi: 18 Mart 1982
Doğum Yeri: Kaliningrad, Kaliningrad Oblast, USSR [bugünkü Rusya]
Burcu: Balık
Boyu: 1.63 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 6
2014 32 Dram Oyuncu 5.9 235
2014 32 Dram Oyuncu 4.3 426

Tonight the Angels Cried
2008 26 Suç Oyuncu 6.2 35
2007 25 Komedi Oyuncu 5.5 830

Generalin Çocukları
2006 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018