Giriş Kayıt
Tatyana Arntgolts

Tatyana Arntgolts (36)


Oyuncu

Tatyana Albertovna Arntgolts, 18 Mart 1982 Kaliningrad, Kaliningrad Oblast, USSR [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu.

Posledniy uik-end (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tatyana Albertovna Arntgolts
Doğum Tarihi: 18 Mart 1982
Doğum Yeri: Kaliningrad, Kaliningrad Oblast, USSR [bugünkü Rusya]
Burcu: Balık
Boyu: 1.63 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 15
2014 32 Dram Oyuncu 6.0 333
2014 32 Dram Oyuncu 4.4 479

Tonight the Angels Cried
2008 26 Suç Oyuncu 6.3 37
2007 25 Komedi Oyuncu 5.4 919

Generalin Çocukları
2006 Dram Oyuncu 6.8 32
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019