Giriş Kayıt
Abbey McBride

Abbey McBride


Oyuncu

Abbey McBride, oyuncu.

Barely Famous (2015) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Abigail DiGregorio
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.3 244
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 579
2012 Komedi Oyuncu 8.2 33,333
2009 Komedi Oyuncu 8.3 39,975
2006 Komedi Oyuncu 4.2 4,350

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Oyuncu 5.5 34,469

Tatlı Cadı
2005 Komedi Oyuncu 4.8 63,582
2004 Animasyon Oyuncu 7.0 17,340
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,289) The Sinner (2,035) La Casa de Papel (1,362) Castle Rock (1,346) Shameless (1,309) A Discovery of Witches (1,271) Suits (1,209) Bodyguard (1,187) The 100 (1,184) Fear the Walking Dead (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018