Giriş Kayıt
Abbey McBride

Abbey McBride


Oyuncu

Abbey McBride, oyuncu.

Barely Famous (2015) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Abigail DiGregorio
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.2 390
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 749
2012 Komedi Oyuncu 8.2 33,610
2009 Komedi Oyuncu 8.3 40,168
2006 Komedi Oyuncu 4.2 4,515

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Oyuncu 5.5 34,556

Tatlı Cadı
2005 Komedi Oyuncu 4.8 63,915
2004 Animasyon Oyuncu 7.0 17,491
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,262) Supernatural (1,929) Arrow (1,656) Titans (1,500) Outlander (1,308) Better Call Saul (1,206) La Casa de Papel (1,151) Doctor Who (940) The Last Ship (835) Kidding (821)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018