Giriş Kayıt
Afshar Kharat

Afshar Kharat


Sesler, Oyuncu

Afshar Kharat, sesler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Sesler 8.7 4,095
2006 Animasyon Sesler 6.6 147
2006 Animasyon Oyuncu
Sesler
7.3 986
2006 Animasyon Sesler 7.3 317
2006 Animasyon Sesler 7.9 626
2005 Animasyon Sesler 6.9 62
2003 Animasyon Oyuncu 7.8 602
2002 Komedi Oyuncu 6.6 397
2002 Animasyon Sesler 6.6 406
2002 Animasyon Oyuncu 8.3 2,475
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019