Giriş Kayıt
Tom Bruno

Tom Bruno


Oyuncu

Tom Bruno, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Tom 'Thomas' Bruno | Tom Thomas Bruno
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.6 820
2015 Dram Oyuncu 8.1 7,939
2013 Biyografi Oyuncu 6.3 5,891
2012 Suç Oyuncu 5.9 758
2010 Suç Oyuncu 7.5 27,394

Aşk ve Sigara
2005 Komedi Oyuncu 6.3 10,770
2003 Dram Oyuncu 5.4 498
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 8,219
1999 Suç Oyuncu 8.0 64,588
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,308
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018