Giriş Kayıt
Tom Bruno

Tom Bruno


Oyuncu

Tom Bruno, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Tom 'Thomas' Bruno | Tom Thomas Bruno
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu 6.7 1,611
2015 Dram Oyuncu 8.1 8,034
2013 Biyografi Oyuncu 6.3 5,940
2012 Suç Oyuncu 5.9 762
2010 Suç Oyuncu 7.5 27,881

Aşk ve Sigara
2005 Komedi Oyuncu 6.3 10,843
2003 Dram Oyuncu 5.4 501
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 8,276
1999 Suç Oyuncu 8.0 66,061
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,620
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019