Giriş Kayıt
Jonah Hill

Jonah Hill (35)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Jonah Hill Feldstein, 20 Aralık 1983 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Para Avcısı (2013), Çok Fena (2007), Liseli Polisler (2012), Kazanma Sanatı (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jonah Hill Feldstein
Doğum Tarihi: 20 Aralık 1983
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.7 m
8.2 (98 Oy)
  • Currently 163.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (28)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yapımcı    

Lego Filmi 2
2019 Animasyon Oyuncu 7.2 8,148

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya
2019 Animasyon Oyuncu 8.0 12,232
2018 35 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.4 13,749
2018 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.9 45,195

Merak Etme, Fazla Uzaklaşamaz
2018 35 Biyografi Oyuncu 6.9 11,474
2018 Animasyon Oyuncu 7.8 377
2017 34 Animasyon Oyuncu 7.3 111,054

Bu da Nereden Çıktı?
2016 33 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 87,364

Vurguncular
2016 33 Komedi Oyuncu 7.1 149,361

Sosis Partisi
2016 33 Animasyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.2 155,570

Yüce Sezar!
2016 33 Komedi Oyuncu 6.3 109,164
2016 33 Oyuncu 7.0 749

Gerçek Hikaye
2015 32 Suç Oyuncu 6.3 49,970

Liseli Polisler 2
2014 31 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.0 313,823

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 31 Animasyon Oyuncu 7.8 267,448
2014 Komedi Oyuncu 5.7 285
2014 Komedi Oyuncu 7.4 13,765

Lego Filmi
2014 31 Animasyon Oyuncu 7.8 296,922
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 855

Para Avcısı
2013 30 Biyografi Oyuncu 8.2 1,010,147

Buraya Kadar
2013 30 Komedi Oyuncu 6.6 355,756

James Franco Taşlaması
2013 Komedi Oyuncu 7.8 3,744

Zincirsiz
2012 29 Dram Oyuncu 8.4 1,184,155

Gözüm Üzerinizde
2012 29 Komedi Oyuncu 5.7 114,773
2012 Oyuncu 6.9 253

Liseli Polisler
2012 29 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.2 470,859

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.3 1,762
2012 Oyuncu 7.2 604

Kazanma Sanatı
2011 28 Biyografi Oyuncu 7.6 321,300
2011 28 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 65,172
2011 28 Animasyon Oyuncu 7.6 5,450
2011 Müzik Oyuncu 5.1 226
2011 28 Kısa Metraj 8.0 4,429
2011 Animasyon Senarist
Oyuncu
4.3 3,066

Megazeka
2010 27 Animasyon Oyuncu 7.3 203,919
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,467
2010 27 Animasyon Oyuncu 7.1 2,545

Zorlu Görev
2010 27 Komedi Oyuncu 6.4 160,259
2010 Oyuncu 5.4 220
2010 27 Belgesel Oyuncu 6.1 8

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 27 Animasyon Oyuncu 8.1 595,419

Anneme Dokunma!
2010 27 Komedi Oyuncu 6.3 32,274

Matrak Adamlar
2009 26 Komedi Oyuncu 6.3 108,255
2009 26 Komedi Oyuncu 6.4 105,654
2009 26 Komedi Yapımcı 5.8 132,875
2009 Oyuncu 5.8 459

Müzede Bir Gece 2
2009 26 Macera Oyuncu 6.0 157,605
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,576
2008 25 Belgesel Oyuncu 5.8 276

Aşkzede
2008 25 Komedi Oyuncu 7.2 244,589

Horton
2008 25 Animasyon Oyuncu 6.8 119,742
2008 25 Komedi Oyuncu 5.7 2,795
2008 Oyuncu 6.8 1,405
2008 News Oyuncu 6.2 33

Vahşi Doğa
2008 25 Komedi Oyuncu 5.3 19,974
2007 24 Komedi Oyuncu 6.8 61,931

Çok Fena
2007 24 Komedi Oyuncu 7.6 476,232

Kaza Kurşunu
2007 24 Komedi Oyuncu 7.0 328,112

Aman Tanrım
2007 24 Komedi Oyuncu 5.4 129,130
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,331
2007 24 Komedi Oyuncu 6.7 12,493
2007 Komedi Oyuncu 7.4 474

Kumanda
2006 23 Komedi Oyuncu 6.4 279,501

Ekspres Kasa
2006 23 Komedi Oyuncu 6.6 13,730

Çılgınlar Sınıfı
2006 23 Komedi Oyuncu 6.5 115,594
2006 23 Komedi Oyuncu 7.0 73,141

40 Yıllık Bekar
2005 22 Komedi Oyuncu 7.1 357,588
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,784

Tesadüfler
2004 21 Komedi Oyuncu 6.7 60,196
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,328
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,972
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,470
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,880
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,842
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,562
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,562
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019