Giriş Kayıt
Ugur Serhan

Ugur Serhan


Oyuncu

Ugur Serhan, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.8 19
2008 Komedi Oyuncu 2.9 150
2005 Macera Oyuncu 4.3 2,762
2004 Komedi Oyuncu 6.5 147
2004 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,863) Better Call Saul (3,154) The 100 (1,888) La casa de papel (1,815) Sharp Objects (1,361) Suits (1,272) Vikings (1,000) Friends (976) Black Mirror (925) Animal Kingdom (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018