Giriş Kayıt
Douglas J. Aguirre

Douglas J. Aguirre


Oyuncu

Douglas J. Aguirre, oyuncu.

Gerçek İsmi: Douglas J. Aguirre
Diğer Bir İsmi: Doug Aguirre
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Oyuncu 3.9 360
2010 Suç Oyuncu 7.5 27,637

Arıza
2008 Komedi Oyuncu 7.0 28,831

Gecenin İki Yüzü
2007 Suç Oyuncu 6.9 78,774

Gürültü
2007 Komedi Oyuncu 6.2 4,063

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Oyuncu 6.0 73,176

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Oyuncu 5.1 14,472

Aşk Doktoru
2005 Komedi Oyuncu 6.6 272,302
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 8,242
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,251
Dizi Altyazıları
Vikings (6,867) Supernatural (2,041) Titans (1,725) Outlander (1,480) The Big Bang Theory (1,335) Friends (1,010) The Flash (933) La Casa de Papel (852) Arrow (824) Black Mirror (709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018