Giriş Kayıt
Anna Iwaszkiewicz

Anna Iwaszkiewicz (53)


Yapımcı

Anna Iwaszkiewicz, 15 Temmuz 1955 Warsaw, Mazowieckie, Polonya doğumlu yapımcı.

Düğün (2004) yapımıyla biliniyor.

Anna Iwaszkiewicz, 29 Eylül 2008 tarihinde (53 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1955
Ölüm Tarihi: 29 Eylül 2008
Doğum Yeri: Warsaw, Mazowieckie, Polonya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Ev
2009 Suç Yapımcı 7.5 3,442
2009 Komedi Yapımcı 6.9 15
2008 53 Komedi Yapımcı 5.6 385
2007 Dram Yapımcı 7.3 180
2004 49 Komedi Yapımcı 6.1 132

Düğün
2004 49 Komedi Yapımcı 7.7 3,063
1953 Dram Yapımcı 8.8 13
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019