Giriş Kayıt
Ekin Türkmen

Ekin Türkmen (34)


Oyuncu

Ekin Türkmen, 22 Ağustos 1984 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu.

Son Ders (2008), (2019) Organize Isler: Sazan Sarmali (2019), (2011) Anadolu Kartalları (2011), (2006) Keloğlan Kara Prens'e Karşı (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1984
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Aslan
6.8 (15 Oy)
  • Currently 136/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 6.0 7,299
2017 33 Dram Oyuncu    
2017 33 Gerilim Oyuncu 5.2 147
2017 33 Komedi Oyuncu 6.7 39
2017 Dram Oyuncu 6.0 34
2015 31 Dram Oyuncu 5.0 426
2015 Dram Oyuncu 6.6 78
2014 Dram Oyuncu 5.5 13
2013 Oyuncu    
2011 27 Macera Oyuncu 6.2 3,181
2008 24 Dram Oyuncu 6.9 2,167
2008 Dram Oyuncu 3.3 173
2007 Dram Oyuncu 6.2 1,039
2006 22 Komedi Oyuncu 1.8 8,993
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,808
2005 Dram Oyuncu 5.3 55
2002 Dram Oyuncu 7.9 2,915
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (66,388) Supernatural (3,163) Star Trek: Discovery (2,247) The Flash (2,209) Into the Badlands (1,658) Arrow (1,570) The Big Bang Theory (1,473) Vikings (1,298) American Gods (1,223) This Is Us (1,180)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019