Giriş Kayıt
Baogang Zhao

Baogang Zhao


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Baogang Zhao, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen    
2016 Dram Oyuncu 7.0 1,134
2011 Komedi Oyuncu 4.7 136
2010 Komedi Oyuncu 5.1 597

Bir Cumhuriyetin Kuruluşu
2009 Dram Yapımcı 4.9 2,811
2005 Komedi Oyuncu 6.5 128
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,208) Game of Thrones (11,132) The 100 (3,331) Black Mirror (2,158) Warrior (2,077) Big Little Lies (1,561) Vikings (1,213) The Big Bang Theory (1,164) Jessica Jones (1,147) The Blacklist (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019