Giriş Kayıt
Iker Lastra

Iker Lastra (42)


Oyuncu

Iker Lastra Noriega, 24 Aralık 1976 Bilbao, País Vasco, İspanya doğumlu oyuncu.

Herederos (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Iker Lastra Noriega
Doğum Tarihi: 24 Aralık 1976
Doğum Yeri: Bilbao, País Vasco, İspanya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Oyuncu 7.3 113
2008 Dram Oyuncu 5.8 416
2007 Dram Oyuncu 7.7 70
2006 Dram Oyuncu 3.0 6
2005 Oyuncu 5.9 239
2005 Komedi Oyuncu 4.5 39
2002 Komedi Oyuncu 2.3 321
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 80
2000 Oyuncu 5.6 579
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019