Giriş Kayıt
Chuy Garcia

Chuy Garcia


Oyuncu, Sanat Bölümü

Chuy Garcia, oyuncu, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: 'Chuy' Jesus Garcia | Chuy H. Garcia | Jesus garci
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.5 550
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 5,195

Vahşiler
2012 Suç Oyuncu 6.5 112,431

Para Aşkına
2012 Aksiyon Oyuncu 4.5 781
2012 Gerilim Oyuncu 4.1 1,226

Hollywood Seks Savaşları
2011 Komedi Sanat Bölümü 3.3 873
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 20
Film Altyazıları
Upgrade (6,609) Deadpool 2 (5,896) Avengers: Infinity War (3,144) Skyscraper (3,097) Tag (2,678) Adrift (2,369) Down a Dark Hall (1,857) The Endless (1,091) Ah-ga-ssi (761) Ready Player One (653)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,076) Castle Rock (2,042) The 100 (1,646) Sharp Objects (1,437) Preacher (1,255) Better Call Saul (1,114) Vikings (985) Westworld (961) Suits (959) Yellowstone (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018