Giriş Kayıt
Chuy Garcia

Chuy Garcia


Oyuncu, Sanat Bölümü

Chuy Garcia, oyuncu, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: 'Chuy' Jesus Garcia | Chuy H. Garcia | Jesus garci
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.5 550
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 5,283

Vahşiler
2012 Suç Oyuncu 6.5 113,499

Para Aşkına
2012 Aksiyon Oyuncu 4.5 861
2012 Gerilim Oyuncu 4.1 1,320

Hollywood Seks Savaşları
2011 Komedi Sanat Bölümü 3.3 931
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 20
Dizi Altyazıları
Arrow (3,076) The Flash (2,502) Vikings (2,378) Doctor Who (1,533) Outlander (1,362) Supernatural (951) Titans (916) Supergirl (897) La Casa de Papel (892) The Big Bang Theory (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018