Giriş Kayıt
Chuy Garcia

Chuy Garcia


Oyuncu, Sanat Bölümü

Chuy Garcia, oyuncu, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: 'Chuy' Jesus Garcia | Chuy H. Garcia | Jesus garci
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.5 550
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 5,253

Vahşiler
2012 Suç Oyuncu 6.5 113,051

Para Aşkına
2012 Aksiyon Oyuncu 4.5 856
2012 Gerilim Oyuncu 4.1 1,317

Hollywood Seks Savaşları
2011 Komedi Sanat Bölümü 3.3 930
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 20
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,357) Supernatural (3,928) The Big Bang Theory (2,443) The Flash (2,325) Shameless (1,906) Better Call Saul (1,851) Arrow (1,767) Titans (1,162) A Discovery of Witches (1,155) Manifest (1,070)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018