Giriş Kayıt
İlker Ayrık

İlker Ayrık (38)


Oyuncu, Yönetmen

İlker Ayrık, 16 Ekim 1979 Balikesir, Türkiye doğumlu oyuncu, yönetmen.

Çakallarla Dans (2010), Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede (2012), Çakallarla Dans 3: Sifir Sikinti (2014), Çakallarla Dans 4 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ekim 1979
Doğum Yeri: Balikesir, Türkiye
Burcu: Terazi
5.0 (27 Oy)
  • Currently 100.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 38 Komedi Oyuncu 3.7 176
2016 37 Komedi Oyuncu 4.1 959
2015 36 Komedi Oyuncu 3.3 45
2015 36 Komedi Oyuncu
Yönetmen
2.3 1,319
2014 35 Komedi Oyuncu 5.2 1,698
2013 34 Komedi Oyuncu 5.0 527
2012 33 Komedi Oyuncu 4.7 2,503
2012 33 Yarışma Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 7.0 1,439
2010 31 Komedi Oyuncu 5.6 5,243
2010 31 Komedi Oyuncu 3.9 390
2009 Komedi Oyuncu 7.1 3,015
2009 Komedi Oyuncu 7.5 281
2008 29 Oyuncu    
2008 29 Macera Oyuncu 3.1 471
2008 Komedi Oyuncu 3.4 21
2007 28 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,477
2007 Game-Show Oyuncu 2.7 128
2007 Aksiyon Oyuncu 5.0 65
2007 28 Komedi Oyuncu 4.8 15
2006 Komedi Oyuncu 5.4 41
2004 Komedi Oyuncu 5.2 20
2004 Komedi Oyuncu 4.7 75
2002 Komedi Oyuncu 6.7 284
1975 Yarışma Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,784) Suits (1,694) The Sinner (1,537) Shameless (1,457) La Casa de Papel (1,303) Fear the Walking Dead (1,290) Castle Rock (1,177) Bodyguard (1,164) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018