Giriş Kayıt
Savas Akova

Savas Akova


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Savas Akova, oyuncu, yönetmen asistanı.

11'e 10 Kala (2009), (1986) Olacak o Kadar (1986), (2005) İki Genç Kız (2005), (2007) Sis ve Gece (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

11\'e 10 Kala
2009 Dram Oyuncu 7.2 1,407
2007 Macera Oyuncu 7.0 1,073
2007 Macera Oyuncu 3.5 24
2006 Romantik Oyuncu 5.9 666
2005 Dram Oyuncu 5.7 1,443
2003 Gerilim Oyuncu 7.3 607
2002 Komedi Oyuncu 7.5 504
1990 Dram Yönetmen Asistanı 5.4 12
1990 Yönetmen Asistanı 6.6 851
1989 Oyuncu    
1987 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 26
1986 Komedi Oyuncu 8.4 1,140
1985 Romantik Oyuncu 7.0 131
1985 Dram Oyuncu 7.3 74
1984 Dram Oyuncu 5.8 60
1984 Dram Oyuncu 6.3 94
1982 Oyuncu 4.7 77
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019