Giriş Kayıt
Grazyna Laszczyk

Grazyna Laszczyk (64)


Oyuncu

Grazyna Laszczyk, 28 Kasım 1954 doğumlu oyuncu.

Nadzór (1985) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Kasım 1954
Diğer Bir İsmi: Grazyna Laszczyk-Frycz
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 62 Suç Oyuncu 7.0 1,573
2009 55 Dram Oyuncu 4.9 583
2008 Komedi Oyuncu 5.2 168
2000 Dram Oyuncu 2.6 328
1980 Dram Oyuncu 7.7 25
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019