Giriş Kayıt
Anil Saxena

Anil Saxena


Oyuncu

Anil Saxena, oyuncu.

Judaai (1997) yapımıyla biliniyor.

Anil Saxena, 16 Haziran 2016 tarihinde (46 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 16 Haziran 2016
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Romantik Oyuncu 5.7 738

Utanç
2001 Dram Oyuncu 6.8 2,295
1998 Oyuncu 6.7 1,171
1997 Dram Oyuncu 6.1 1,885
1995 Dram Oyuncu 5.5 693
1995 Müzikal Oyuncu 4.1 177
1993 Aksiyon Oyuncu 4.9 742
1993 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,569
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019