Giriş Kayıt
Kate Albrecht

Kate Albrecht


Oyuncu

Kate Albrecht, oyuncu.

Derin Vadi (2009), (2004) Entourage (2004), (2008) Arkadaşımın Aşkı (2008), (2009) Üç Kişilik Masa (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Talk-Show Oyuncu 6.4 163

Yanan Palmiyeler
2010 Komedi Oyuncu 5.4 2,279

Derin Vadi
2009 Komedi Oyuncu 4.4 2,779

Üç Kişilik Masa
2009 Komedi Oyuncu 5.5 2,752

Arkadaşımın Aşkı
2008 Komedi Oyuncu 5.9 40,004

Miras
2008 Komedi Oyuncu 6.6 27
2007 Komedi Oyuncu 5.9 785

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Oyuncu 5.8 64,244
2004 Komedi Oyuncu 8.5 148,449
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,877) Shameless (3,539) Castle Rock (2,697) Bodyguard (2,474) The First (1,781) La Casa de Papel (1,307) The 100 (1,180) A Discovery of Witches (1,044) Take Two (962) The Big Bang Theory (947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018