Giriş Kayıt
Sho Hasegawa

Sho Hasegawa


Görsel Efekt

Sho Hasegawa, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 109,115

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.8 102,368

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 536,266

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 609,878

A Takımı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 235,345

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Görsel Efekt 6.0 161,071

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 242,648

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 141,239

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 155,188

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 461,225

Canavar Ev
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.6 89,702

Vahşi Doğa
2006 Animasyon Görsel Efekt 5.3 22,200
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019