Giriş Kayıt
Kelly Thomas

Kelly Thomas


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Kelly Thomas, yapımcı, yapım yöneticisi.

Dokuz Kadın (2005), (2007) Jane Austen Kitap Kulübü (2007), (2006) Ekspres Kasa (2006), (2016) Spa Night (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 4.3 153
2016 Dram Yapımcı 5.9 915
2010 Dram Yapımcı 5.9 162

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Komedi Yapımcı 6.8 23,901

Ekspres Kasa
2006 Komedi Yapımcı 6.7 13,628

Dokuz Kadın
2005 Dram Yapımcı 6.8 6,231
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 368
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,028) Arrow (1,641) Outlander (1,284) Supernatural (1,138) Better Call Saul (976) The Last Ship (929) La Casa de Papel (926) Titans (909) Doctor Who (816) Kidding (674)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018