Giriş Kayıt
Kelly Thomas

Kelly Thomas


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Kelly Thomas, yapımcı, yapım yöneticisi.

Dokuz Kadın (2005), (2007) Jane Austen Kitap Kulübü (2007), (2006) Ekspres Kasa (2006), (2016) Spa Night (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 4.4 216
2016 Dram Yapımcı 5.9 924
2010 Dram Yapımcı 5.9 162

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Komedi Yapımcı 6.8 24,107

Ekspres Kasa
2006 Komedi Yapımcı 6.6 13,717

Dokuz Kadın
2005 Dram Yapımcı 6.8 6,263
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 369
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019