Giriş Kayıt
Enrique Ojeda

Enrique Ojeda


Sesler

Enrique Ojeda, sesler.

Párpados azules (2007), (2013) Biz Asiller (2013), (2011) Diğer Aile (2011), (2010) No eres tú, soy yo (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Sesler 6.6 217

Biz Asiller
2013 Komedi Sesler 7.4 8,024
2012 Dram Sesler 6.9 10

Diğer Aile
2011 Dram Sesler 7.3 765
2010 Komedi Sesler 5.7 889
2010 Belgesel Sesler 8.2 96
2009 Komedi Sesler 6.7 331
2007 Komedi Sesler 7.1 622
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (2,924) The Flash (1,977) Arrow (1,867) The Protector (999) La Casa de Papel (952) Friends (897) The Big Bang Theory (771) Outlander (725) Travelers (720)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018