Giriş Kayıt
Murat Uncuoglu

Murat Uncuoglu


Müzisyen

Murat Uncuoglu, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Müzik 5.0 608
2012 Komedi Müzik 6.6 4,406
2008 Dram Müzik 4.5 267
2006 Dram Müzik 6.1 8
1999 Suç Müzik 4.9 27
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019