Giriş Kayıt
Elsa Reyes

Elsa Reyes


Yapımcı

Elsa Reyes, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 8.8 16
2018 Dram Yapımcı 9.1 18
2015 Korku Yapımcı 5.9 2,793
2015 Komedi Yapımcı 7.6 275
2014 Dram Yapımcı 6.2 34

Boş Saatler
2013 Dram Yapımcı 6.5 565

İşçiler
2013 Yapımcı 7.0 268
2007 Dram Yapımcı 6.7 83
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019