Giriş Kayıt
D. Glase Lomond

D. Glase Lomond


Senarist

D. Glase Lomond, senarist.

Yap ve Öl (2010), Locked Down (2010), The Asian Connection (2016), CrossBones (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Senarist    
2016 Aksiyon Senarist 3.2 2,038

Yap ve Öl
2010 Aksiyon Senarist 4.2 3,524
2010 Aksiyon Senarist 4.2 2,648

Güzel ve Hızlı
2008 Aile Senarist 4.7 419
2007 Korku Senarist 2.4 490
2005 Aksiyon Senarist 1.9 543
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024