Giriş Kayıt
Matt Dallas

Matt Dallas (36)


Oyuncu, Kameraman, Yapımcı

Matthew Joseph Dallas, 21 Ekim 1982 Phoenix, Arizona, ABD doğumlu oyuncu, kameraman, yapımcı.

2015 yılının Temmuz ayında Blue Hamilton ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Kyle Xy (2006), The Indian (2007), Naughty or Nice (2012), The Mustanger and the Lady (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Joseph Dallas
Doğum Tarihi: 21 Ekim 1982
Doğum Yeri: Phoenix, Arizona, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.8 m
9.7 (7 Oy)
  • Currently 194.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 36 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.1 633
2017 35 Western Oyuncu 6.9 1,516
2016 34 Komedi Oyuncu 4.6 15
2014 32 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 18
2014 32 Komedi Oyuncu 4.4 979
2012 30 Macera Oyuncu 6.3 160
2012 Komedi Oyuncu 7.4 17,383
2012 30 Dram Oyuncu 6.6 1,626
2012 30 Dram Oyuncu 4.5 1,509
2012 30 Bilim-Kurgu Kameraman
Oyuncu
5.2 362

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 28 Komedi Oyuncu 5.5 11,986
2010 28 Suç Oyuncu 5.2 1,403
2010 Reality-TV Oyuncu 6.4 827
2009 Dram Oyuncu 6.5 8,377

Bebek Bakıcısı Aranıyor
2008 26 Korku Oyuncu 5.5 6,745
2007 25 Dram Oyuncu 7.9 1,745
2006 Dram Oyuncu 7.6 26,619
2005 23 Aksiyon Oyuncu 2.0 1,451
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,625
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018