Giriş Kayıt
Justin George

Justin George (36)


Sanat Bölümü

Justin George, 28 Haziran 1982 Las Vegas, Nevada, ABD doğumlu sanat bölümü.

Men of a Certain Age (2009), 1600 Penn (2012), (2008) First Sunday (2008), (2007) What About Brian (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1982
Doğum Yeri: Las Vegas, Nevada, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Çeşitli 5.7 3,694
2009 Komedi Çeşitli 8.0 3,872

Aklı Havada
2009 27 Dram Sanat Bölümü 7.4 298,083

Kara Büyü
2009 27 Korku Sanat Bölümü 6.6 175,359

En Süper Kahraman
2008 26 Aksiyon Sanat Bölümü 4.5 58,979
2008 26 Biyografi Çeşitli 6.8 211,405
2008 26 Komedi Çeşitli 4.4 8,777

Özgürlük Yolu
2007 25 Macera Çeşitli 8.1 517,119
2007 Komedi Çeşitli 7.3 3,382
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019