Giriş Kayıt
John Luscombe

John Luscombe


Yapımcı

John Luscombe, yapımcı.

Taboo (2002), White Rabbit Project (2016), (2003) MythBusters (2003), (2008) Deadly Women (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Reality-TV Yapımcı 7.0 1,320
2011 Belgesel Yapımcı
Çeşitli
6.6 99
2011 Belgesel Yapımcı 7.8 88
2011 Animasyon Yapımcı 5.0 42
2008 Belgesel Yapımcı 8.1 1,271
2005 Belgesel Yapımcı 8.3 484
2003 Belgesel Yapımcı
Çeşitli
8.3 48,332
2002 Belgesel Yapımcı
Çeşitli
7.9 594
Dizi Altyazıları
Vikings (3,921) Arrow (2,354) The Flash (2,225) Supernatural (1,635) Titans (1,621) Doctor Who (1,433) Outlander (1,354) The Gifted (1,112) The Big Bang Theory (1,068) La Casa de Papel (940)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018