Giriş Kayıt
Justin Lee Collins

Justin Lee Collins (44)


Oyuncu

Justin Lee Collins, 28 Temmuz 1974 Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

"The Friday Night Project" (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1974
Doğum Yeri: Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: JLC
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 43 Komedi Oyuncu 4.0 653
2017 43 Kısa Metraj 8.6 13
2009 35 Belgesel 7.7 168
2005 31 Belgesel Oyuncu    
2005 Belgesel Oyuncu 6.9 120
1999 Talk-Show Oyuncu 2.7 874
Dizi Altyazıları
Vikings (12,066) The Punisher (5,673) True Detective (3,791) The Big Bang Theory (3,188) Supernatural (3,166) Luther (2,499) Gotham (2,251) The Blacklist (1,773) Star Trek: Discovery (1,663) Project Blue Book (1,615)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019