Giriş Kayıt
Justin Lee Collins

Justin Lee Collins (44)


Oyuncu

Justin Lee Collins, 28 Temmuz 1974 Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

"The Friday Night Project" (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1974
Doğum Yeri: Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: JLC
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 43 Komedi Oyuncu 4.0 644
2017 43 Kısa Metraj 8.6 13
2009 35 Belgesel 7.7 168
2005 31 Belgesel Oyuncu    
2005 Belgesel Oyuncu 6.9 119
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,191) Supernatural (1,890) Arrow (1,537) Titans (1,468) Outlander (1,267) Better Call Saul (1,158) La Casa de Papel (1,089) Doctor Who (921) Kidding (798) Shameless (785)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018