Giriş Kayıt
Skyler Caleb

Skyler Caleb (38)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Skyler Caleb, 24 Temmuz 1981 Visalia, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Waking (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1981
Doğum Yeri: Visalia, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Skyler Livezey
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 37 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.3 1,797
2017 36 Korku Oyuncu 5.9 372
2016 35 Komedi Oyuncu 4.7 95
2015 34 Kısa Metraj 9.0 8
2013 32 Dram Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.7 472
2012 31 Gerilim Oyuncu 3.4 504
2011 30 Gerilim Oyuncu 4.8 127
2009 28 Korku Oyuncu 3.3 296

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 28 Komedi Oyuncu 6.4 191,081
2008 27 Korku Oyuncu 3.8 191
2005 Komedi Oyuncu 8.8 304,039

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.3 47,508
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019