Giriş Kayıt
Bryan Wynbrandt

Bryan Wynbrandt


Senarist, Yapımcı

Cleveland, Ohio, USA, Cleveland, Ohio, ABD doğumlu senarist, yapımcı.

Alcatraz (2012), God Friended Me (2018), (2010) Hawaii Five-0 (2010), (2006) Kyle Xy (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cleveland, Ohio, USA
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Senarist
Yapımcı
6.8 3,989
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.9 190,253
2012 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.0 37,322
2010 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.4 60,696
2006 Dram Senarist
Çeşitli
7.6 26,819
2004 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.0 40,879

Komşu Kızı
2004 Komedi Çeşitli 6.7 189,219
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019