Giriş Kayıt
Loren Sklar

Loren Sklar


Yönetmen Asistanı

Loren Sklar, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yönetmen Asistanı 8.0 31,611

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.9 12,268

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 188,712

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Çeşitli 6.2 44,737

Kesinlikle, Belki
2008 Komedi Çeşitli 7.2 142,943

Önyargı
2008 Dram Çeşitli 4.2 820

Avukat
2007 Suç Çeşitli 7.3 146,808

Yaşam Desteği
2007 Dram Çeşitli 6.9 1,026

Dedikoducu Kız
2007 Dram Çeşitli 7.4 135,018

Tutku
2006 Biyografi Çeşitli 6.5 14,385
2006 Romantik Yönetmen Asistanı 5.9 844
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 37,094
2005 Komedi Çeşitli 5.4 495
2002 Suç Çeşitli 6.9 16,369
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,228) Venom (3,912) First Man (1,766) The Predator (1,222) Between Worlds (1,131) Mowgli (1,044) Roma (856) Sky Hunter (781) Lukas (757) Mission: Impossible - Fallout (731)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,344) Vikings (3,073) The Flash (2,171) Supergirl (1,559) Doctor Who (1,095) Supernatural (1,084) Counterpart (1,036) La Casa de Papel (929) Friends (865) The Big Bang Theory (863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018