Giriş Kayıt
Jean-Luc Azzis

Jean-Luc Azzis


Görsel Efekt

Jean-Luc Azzis, görsel efekt.

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 (2015), Aşka Veda (2003), The Follow (2001), Ticker (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jean Luc Azzis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 32

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Görsel Efekt 6.1 81,875

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 716,531

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 470,458
2011 Western Görsel Efekt 6.1 708

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 169,155

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 144,886
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,036,202

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 601,280

Atlayıcı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 270,703

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 35,476

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 237,495

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 448,673
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 364,370

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 188,618

Aşka Veda
2003 Komedi Görsel Efekt 6.3 37,263
2002 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.6 4,248
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 4,715

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 250,096

Mesaj
1997 Dram Görsel Efekt 7.4 234,352
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (469,001) American Gods (3,450) Into the Badlands (2,694) Gotham (2,259) The Flash (2,255) The Big Bang Theory (1,853) Vikings (1,742) Arrow (1,655) Supernatural (1,608) The Blacklist (1,312)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019