Giriş Kayıt
Arta Dobroshi

Arta Dobroshi (39)


Oyuncu, Yapımcı

Arta Dobroshi, 01 Ekim 1979 Prishtina, Kosovo, Yugoslavya doğumlu oyuncu, yapımcı.

Lorna'nın Sessizliği (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1979
Doğum Yeri: Prishtina, Kosovo, Yugoslavya
Burcu: Terazi
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 37 Kısa Metraj Yapımcı 6.9 344

Üç Ayrı Dünya
2012 33 Dram Oyuncu 6.5 634

Aşkın İkinci Perdesi
2011 32 Dram Oyuncu 5.7 873

Lorna'nın Sessizliği
2008 29 Dram Oyuncu 7.2 7,701
2008 29 Dram Oyuncu 6.1 105
2005 26 Dram Oyuncu 7.2 43
Dizi Altyazıları
Arrow (3,939) Vikings (2,636) The Flash (1,805) Supergirl (1,417) Doctor Who (1,025) Counterpart (931) La Casa de Papel (813) Supernatural (810) Friends (782) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018