Giriş Kayıt
Tolga Safer

Tolga Safer (36)


Oyuncu

Tolga Safer, 25 Haziran 1982 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Harry Potter ve Ateş Kadehi (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Haziran 1982
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Tolga Sefer
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikastçı
2017 35 Aksiyon Oyuncu 6.2 55,020
2015 Suç Oyuncu 7.9 2,571
2014 32 Biyografi Oyuncu 6.2 1,619
2007 25 Suç Oyuncu 6.1 1,557
2007 25 Suç Oyuncu 5.9 1,222

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 23 Macera Oyuncu 7.7 475,271
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,152
- Dram Oyuncu 6.3 77
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019