Giriş Kayıt
Tolga Safer

Tolga Safer (36)


Oyuncu

Tolga Safer, 25 Haziran 1982 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Harry Potter ve Ateş Kadehi (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Haziran 1982
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Tolga Sefer
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikastçı
2017 35 Aksiyon Oyuncu 6.2 52,779
2015 Suç Oyuncu 7.9 2,529
2014 32 Biyografi Oyuncu 6.2 1,602
2007 25 Suç Oyuncu 6.1 1,536
2007 25 Suç Oyuncu 5.9 1,211

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 23 Macera Oyuncu 7.7 465,961
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,128
- Dram Oyuncu 6.3 65
Dizi Altyazıları
Origin (3,115) Narcos: Mexico (2,701) The Big Bang Theory (1,915) Titans (1,907) Supernatural (1,754) Doctor Who (1,506) The Last Ship (1,243) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,061) La Casa de Papel (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018